hediye çikolata - Blog

Truff Çikolatalar
Truff Çikolatalar
Lüks çikolatalar kategorisine hitap eden truff çikolatalar, şekilleri itibariyle genellikle yuvarlak olarak üretilmektedir. İçleri çikolata, meyve, çerez ezmeleri gibi dolgularla doldurulan truff çikolataların sahip olduğu lezzet ise truff içerisinde kullanılan çikolatanın kalitesinden gelmektedir.
Hediye Truff Çikolata
Hediye Truff Çikolata
Truff çikolatalar, içleri akışkan çikolatalar veya dolgularla kaplı, yumuşacık ya da tam tersi çıtır çıtır bir lezzet rüyasına sizleri uyandıran atıştırmalıklardır. Truff çikolataları diğer çikolatalardan ayıran en önemli özellik küre şeklindeki görünümüdür. Bu çikolata dairemsi görünümüyle ilk bakışta truff olarak üretildiği anlaşılmaktadır.
Kalpli Çikolatalar
Kalpli Çikolatalar
Kalp şeklindeki çikolata, sevgi ve şefkatin popüler bir sembolüdür ve genellikle Sevgililer Günü, yıldönümleri ve doğum günleri gibi özel günlerde hediye olarak verilir.
Sevgi Çikolatası
Sevgi Çikolatası
Çikolata üreten markalar için her daim en önemli konu çikolatalarının lezzetidir. Çikolatalarının ne kadar lezzetli olduğunun en önemli göstergesi ise bu çikolataların kişiler tarafından ne kadar çok tercih edildiğidir
En Tatlı Sürpriz
En Tatlı Sürpriz
Ansızın yapılan şeyler bazen ne kadar da kıymetli öyle değil mi? Ansızın gelen bir hediye, ansızın çalan kapı, karşılaşmalar, sohbetler, telefonlar… Sevdiğimiz insanların içinde olduğu her şey nasıl da değerli. Akşam eve geldiğinizde hazır bir sofra ne kadar hoş gelir kulağa yalnız yaşayanlar için. Önce davranıp halledilen işler. Temiz bir çalışma alanı ve bu örneklerle böyle uzayıp gider. Fakat bunların hepsinin bir ana konusu var. ‘‘İçimden geldi’’.